Üdvözöljük az Alba-Pro Nyelvstúdió honlapján!


kisterem2008 óta évente több száz beiratkozó választja felnőttképzési engedéllyel rendelkező, Székesfehérvár belvárosában található Nyelvstúdiónkat céljai megvalósításához.


Nyelviskolánk
megalapítását az idegen nyelvismeret utáni egyre nagyobb igény motiválta, mely az élet mind több területén nélkülözhetetlen.Számos olyan meghatározó pontja van életünknek ahol nyelvvizsga, vagy aktív nyelvtudás nélkül nem tudunk boldogulni (pl.: érettségi, felvételi, diploma, új munkahely keresése, a régi megtartása, külföldi munkavégzés, nyaralás, ... stb.) Napjainkban ahhoz, hogy valaki sikeres legyen legalább egy, de lehetőség szerint két idegen nyelv ismerete ajánlott. Már nem elég a "papírt" megszerezni, be is kell bizonyítani, hogy beszéljük, használjuk az adott nyelvet.

Ehhez kíván az Alba-Pro Nyelvstúdió hatékony segítséget nyújtani.

oktatasNyelvtanáraink, nyelvtanári végzettséggel, több éves felnőttoktatásban szerzett tapasztalattal rendelkeznek. Maximális odafigyeléssel, empátiával,segítőkészséggel állnak hallgatóink rendelkezésére. Célunk, hogy minél több embernek bebizonyítsuk, hogy az idegen nyelv elsajátítása nem ördöngösség! Szeretnénk azt a tévhitet is megcáfolni, hogy nyelvet tanulni csak fiatalon lehet: ez nem korhoz, hanem akarathoz, motivációhoz kötött. Nyelvet tanulni mindig mindenkinek érdemes!


Tanfolyamainkon
a nyelvet tanulni vágyók, 6-8 fős csoportokban, kellemes légkörben, sajátíthatják el a választott nyelv tudományát. Nyelvvizsgára felkészítő kurzusaink igen eredményesek, hallgatóink többsége már első alkalommal teljesíti a követelményt. Az eredményesség fokozása érdekében oktatási módszereinket folyamatos felülvizsgáljuk és továbbfejlesztjük. Fő szempont a rugalmasság: személyre szabott tanulási lehetőségeket kínálunk akár iskolánk keretein belül, akár az Ön munkahelyén, kihelyezett csoportos vagy egyéni nyelvtanfolyam formájában. Legfőbb célunk, hogy megteremtsük hallgatóink számára az élvezetes és hatékony nyelvtanulás feltételeit.

2015-től a CORVINUS EGYETEM BCE Corvinus Nyelvvizsgaközpontjának székesfehérvári államilag elismert vizsgahelye vagyunk. ahol lehetőség van általános nyelvi/gazdasági szaknyelvi/nemzetközi kapcsolatok szaknyelvi nyelvvizsgák megszerzésére is.

szakmai2016-től már szakmai képzések szervezésével is bővítettük tevékenységünket. Legnagyobb elismerés számunkra és egyben nagyon megtisztelő is, hogy a nálunk tanulók jelentős része visszatér egy újabb tanfolyam(ok) elvégzésére/nyelvvizsgára valamint barátainak, ismerőseinek is ajánlja szolgáltatásainkat.

Ha szeretne piacképes tudást, ha fontos Önnek, hogy minőségi képzésben részesüljön, akkor forduljon hozzánk bizalommal, válasszon kínálatunkból!

Legnagyobb elismerés számunkra és egyben nagyon megtisztelő is, hogy a nálunk tanulók jelentős része visszatér egy újabb tanfolyam(ok) elvégzésére, valamint barátainak, ismerőseinek is ajánlja szolgáltatásainkat.

Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is képzéseink egyikén személyesen is üdvözölhetjük!