Céges környezetben gyorsan változnak a képzési igények, mi speciálisan kialakított nyelvtanfolyamokat és egyéb tréningeket tudunk kínálni minőségi oktatás formájában.

 

Kínálunk nyelvi képzéseket/tréningeket, hogy a cég munkatársai oldottan, gördülékenyen kommunikáljanak, sikeres prezentációt tudjon bemutatni és eredményesen tudjon tárgyalni idegen nyelven ezzel is növelve cége eredményességét.

 

Ajánlunk általános készségfejlesztő tréningeket (motivációs, csapatépítő, szervezetfejlesztési, burn-out megelőzés, stb.) melyeket cég specifikusan moduláris felépítésben, igény szerint rugalmasan összeállítva tudunk variálni.

 

Cégeknek

a tanfolyamaink előnyösek, mert:

A kommunikatív jellegű általános és szaknyelvi nyelvtanfolyamok igény szerint kis létszámú csoportokban az adott céghez kihelyezve vagy Nyelviskolánkban.

Idegennyelvi környezetben szerzett tapasztalatokkal rendelkező, nyelvtanári végzettséggel, magasan képzett, szakmailag elismert nyelvtanáraink a cégek igényeihez igazodva tervezik meg az oktatás menetét.

Általános nyelvtanfolyam esetén is szaknyelvi alapismeretekkel bővített nyelvoktatás eredményeképpen a dolgozók idegennyelvi környezetben is magabiztosan megállják helyüket.

az ajánlatunk előnyös, mert:
  •  a tanfolyamok elszámolhatók szakképzési hozzájárulás terhére
  •  képzéseink ÁFA mentesek
  •  egyéni tanfolyamvezetést biztosítunk elfoglalt vezetők részére
  •  személyre szabott nyelvoktatást a megrendelő igénye szerint